0.01 beoordeling

Camping De Kiekduun

Camping De Kiekduun is op het Waddeneiland Ameland gelegen en kan als een uitstekende uitvalsbasis beschouwd worden om van een heerlijke vakantie te genieten op het eiland, dat veel te bieden heeft. Op de camping De Kiekduun kunnen de gasten zich trouwens ook opperbest vermaken. Bijvoorbeeld in het binnenbad met een kinderbad en waterattracties. Hier bevindt zich ook een sauna. Op de camping kunnen de kinderen terecht in de speeltuin, minigolf spelen en is er ook een voetbalveld aanwezig. In de levensmiddelenwinkel op camping De Kiekduun is een beperkt assortiment aanwezig voor de noodzakelijke boodschappen. Uit eten gaan is mogelijk op het eigen terrein, want er is een restaurant aanwezig met een gezellige bar. Verder wordt er de mogelijkheid geboden om gerechten af te halen.

Accommodaties camping De Kiekduun

De accommodaties op camping De Kiekduun worden aangeboden in de vorm van stacaravans van het type Bali en het type Waikiki. Ook kunnen vakantiegangers een staanplaats reserveren. Camping De Kiekduun is gelegen tussen het strand en op loopafstand van het centrum van het plaatsje Buren aan de duinrand.

Omgeving camping De Kiekduun

In de directe omgeving van de camping zijn tennisbanen gelegen op een afstand van driehonderd meter en wordt er op tweehonderd meter afstand de mogelijkheid geboden om fietsen te huren. De fiets is dan ook een uitstekend middel om de omgeving te verkennen. Er ligt verder nog een manege op achthonderd meter afstand van de camping.

adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Ameland
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping De Kiekduun

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping De Kiekduun

Wij werken met een team van mensen aan Campingnederland.org en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping De Kiekduun (1 beoordeling)

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingnederland.org Camping De Kiekduun hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingnederland.org met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • JimmiXSHYZPkicWxwazZnvt

  xXw4Wh http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping De Kiekduun onder andere boeken bij: